SBK heeft unieke kunstwerken

Kunst in uw bedrijf

SBK is dé specialist op het gebied van kunstadvies voor bedrijven en instellingen. Met hoogopgeleide en ervaren kunstadviseurs en de grootste kunstcollectie van Nederland bestaande uit werk van zowel bekende en toonaangevende kunstenaars als jong, aanstormend talent. We geloven in de kracht van kunst - omdat we denken dat kunst mensen en uw bedrijf kan versterken en verrijken, kan stimuleren en inspireren.

SBK heeft veel ervaring met professionele dienstverlening aan het bedrijfsleven op het gebied van kunstverhuur, -verkoop, -advies en bemiddeling. In de SBK collectie zijn vele stijlen en technieken vertegenwoordigd. De stijlen variëren van figuratief tot abstract. De collectie bevat schilderijen, unica op papier, sculpturen, alle vormen van grafiek en fotografie in diverse formaten en prijzen.

SBK hanteert maatwerk bij de samenstelling van kunst voor uw bedrijf. Uw ontvangstruimten, werkkamers en gangen worden ingericht met hedendaagse kunst die bij uw uitstraling past. Met de aanwezigheid van beeldende kunst drukt een organisatie haar zorg en aandacht uit voor de werkomgeving. Ook geeft beeldende kunst vorm aan de wijze waarop een organisatie zich naar buiten presenteert. Een inspirerende en verrijkte werkruimte weerspiegelt niet alleen de identiteit van uw organisatie, maar zal tevens een atmosfeer scheppen waarin personeel en klanten energie krijgen, gemotiveerd worden en - uiteindelijk - geïnspireerd raken. Onze kunstadviseurs helpen u graag met het visueel vormgeven van uw bedrijfsidentiteit.

De adviseur, deskundig op kunstinhoudelijk gebied, stelt op basis van uw wensen zorgvuldig een op uw bedrijf toegesneden collectie samen. Deze ruim samengestelde voorselectie kunnen wij u dan presenteren in een van onze vestigingen of op uw locatie. In onderling overleg maakt u een keuze waarna wij voor het transport en het plaatsen van uw collectie zorgen. Voor het bezoek aan uw bedrijf, het advies en de presentatie worden geen kosten in rekening gebracht. De huur gaat pas in op het moment dat de uitgekozen werken naar tevredenheid bij u zijn opgehangen.Bedrijfsadviseurs SBK

Vera Schoffelen (Locatie Amsterdam KNSM)
Christel Burgers (Locatie Amsterdam KNSM)
Manon Funcke (Locatie Amsterdam Osdorp)
Marjoleyn van Dijk (Locatie Amsterdam Noord)Tarieven

Tarieven voor zakelijke klanten en voor particulieren die meer dan 10 werken lenen worden op maat en in overleg met u bepaald.

sluiten
SBK Kunstbon
 advertentie